Produk VeMMa

Khasiat Nutrisi Vemma 
 Kelebihan dan Keunikan Produk VeMMA yang Utama:1- Cecair anti oksida yang terkuat di dunia dengan nilai ORAC 115,779.
2- Bioaktif yang tinggi walaupun setelah mengambilnya.
3- Memenuhi keperluan harian vitamin, 65 jenis mineral dari sumber tumbuh-tumbuhan yang mengandungi phytonutrient, enzim dan asid amino.
4- Menggunakan teknologi sains terkini, diformulasi untuk tahap pharmaceutical yang berkualiti tinggi yang mengandungi 30% Aloe Vera dan 25 gm teh hijau yang telah dikeluarkan kafein dalam satu liter.
5- Dalam bentuk ionic (molekul yang lebih kecil dari sel badan) dan membolehkan badan menyerap sehingga 99.99% khasiatnya tidak seperti pil2x/tablet .
6- Makanan berfungsi bertaraf dunia yang menigkatkan system kalis (immune system).
7- Terdiri lebih daripada 80 bahan termasuk manggis (keseluruhan buah manggis).
8- Spektrum terluas anti oksida, terutamanya Xanthones yang memberi kelebihan nilai kesihatan yang optimum.

MAMPUKAH ANDA DAPATKAN SEMUA BAHAN-BAHAN DIBAWAH DLM SEHARI???

- 2.66 buah oren untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin C
- 9.6 avocado untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin E
- 3.09 broccoli untuk sama nilai dengan khasiat zat besi
- 55.55 telur untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin D
- 1.78 cawan bayam untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin A
- 3.88 cawan kacang peas untuk sama nilai dengan khasiat Thiamin
- 19.76 pisang sederhana untuk sama nilai dengan khasiat Riboflavin
- 62.5 oz keju untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin B-12
- 5.14 kentang besar untuk sama nilai dengan khasiat Niacin
- 61.54 cawan tomato untuk sama nilai dengan khasiat Folate
- 2.46 tembikai besar untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin B-6
- 17.89 oz buah ceri untuk sama nilai dengan khasiat nilai ORAC
- 37.17 cendawan sederhana untuk sama nilai dengan khasiat Asid Panthothenic

55 biji telur?
19 buah pisang?
61 cawan tomato?
Oh, tidak! Terima kasih.

Saya HANYA mahu 2oz (60 ml) Nutrisi Cecair Vemma yang enak SETIAP HARI !!!Melindung dan menyokong jantung yang sihat
Mengekalkan tahap asid amino homosisteina yang sihat* Melindungi sel dan membantu kandungan kolesterol pada tahap yang sihat.* Membekalkan vitamin B pada tahap yang sihat kepada jantung.* Merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang dengan kandungan lemak tepu dan kolesterol yang rendah, dan mengandungi asid folik, vitamin B6 dan Vitamin B12 yang dapat mengurangkan risiko penyakit vaskularMenjadikan mata, kulit dan rambut lebih sihat
Menolong menjadi kulit, mata , gigi, gusi dan rambut lebih sihat.* Menolong menggalakkan kesihatan penglihatan, penglihatan pada malam, dan kesihatan mata.Memainkan peranan dalam penyerapan dan metabolisme protein dan karbohidrat .* Membantu dalam penukaran tenaga dan penjanaan tenaga dari glukosa.

Menyokong sistem pengimunan
Menyokong sistem pengimunan dan dengan meningkatkan fungsi sistem pengimunan.


Penghapus Radikal Bebas yang kuat
Satu antioksidan yang unggul dengan nilai ORAC yang paling tinggi. Antioksidan membantu badan menentang radikal bebas yang bahaya dan juga menggalakkan panjang umur sel.* Bukti saintifik menunjukkan bahawa penggunaan vitaman antioksidan boleh mengurangkan risiko sesetengah jenis kanser.***

Sistem Pencernaan yang sihat
Membantu menyokong sistem saluran usus yang normal dan sihat.*

Rumusan Bioavailable
Rumusan berbentuk cecair yang sedap lebih mudah diguna dan lebih bioavailable (sedia diserap oleh badan) daripada pil atau Tablet.


Tenaga Nyawa semula jadi
Badan tidak dapat hidup tanpa zat mineral utama dari alam semula jadi. Pada halnya, kehadiran dan keseimbangan zat mineral dalam setiap sel badan adalah penting untuk kesihatan dan kebaikan anda.Menyempurnakan Diet anda
Tubuh anda tidak dapat menghasilkan mineral yang diperlukan. Oleh itu, diet dan sumber tambahan ialah kunci untuk kesihatan badan.
"Having a more potent, nutrient dense source of mangosteen also boosted the mangostin xanthone content almost 13%. Now there are 64.66 mg of Beta Mangostin and 29.45 mg of other xanthones from the whole mangosteen fruit per serving totaling over 94 mg per serving. No other product can deliver this amount of xanthone protection to your body’s cells."Perbandingan Dengan Produk Saingan:

Kuasa Xantona VeMMA
Xantona ialah sebatian semula jadi yang bertindak sebagai antioksidan dan mendatangkan faedah nutrisi yang berasaskan tumbuhan semulajadi kepada tubuh. Antara sumber-sumber xantona yang dikenali, buah manggis mengandungi antioksidan yang tertinggi secara semula jadi. Salah satu jenis xantona yang dikaji dan diselidik secara paling meluas ialah sebatian “beta mangostin” . Jumlah beta mangostin dan xanotana manggis lain yang dibekal oleh Vemma dalam setiap auns melebihi mana-mana produk manggis lain yang telah kami uji. Ini bermakna jika dibandingkan setiap auns, tahap perlindungan xantona dan antioksidan yang diberi oleh Vemma adalah paling tinggi.!

++Perbandingan berdasarkan ujian makmal bebas yang dijalankan pada Disember 2003 (Lot #S032801), Februari 2004 (Lot #A01), Jun 2004 (Lot #00455304) dan November 2004 (Lot #01B401). Nama produk dan syarikat ialah tanda niaga syarikat masing-masing.

Kuasa Vitamin VeMMA
Merangkumi 12 jenis vitamin serba lengkap meningkatkan kuasa nutrisi VeMMA. Kajian menunjukkan bahawa vitamin adalah penting untuk kesihatan dan kebaikan kita. Faedah vitamin yang mengagumkan termasuk perlindungan antioksidan serta sokongan nutrisi dan pertumbuhan badan..* Kajian menunjukkan bahawa kebanyakan orang dewasa yang berpendidikan mengambil satu pil atau tablet multivitamin setiap hari. Bentuk cecair VeMMA yang lazat rasanya adalah lebih mudah diserap oleh badan berbanding dengan pil atau taplet.Marianne LaBarbera, Doktor Perubatan.
- Presiden-Terpilih, New York State Akademi Doktor Keluarga
- Tersenarai dalam “Top 100 Doctors”, Majalah New York
- Ahli VeMMA

“Dalam kerjaya perubatan saya, saya telah mendapati bahawa kebanyakan cabaran dari segi kesihatan para pesakit saya adalah berpunca daripada bahaya radikal bebas dan kekurangan perlindungan antioksidan. Saya ingin mengesyorkan sesuatu program nutrisi yang mengandungi antioksidan yang tinggi dan mudah diguna oleh badan kita. Berdasarkan kajian dan pengalaman profesional saya, saya mendapati bahawa tiada program nutrisi yang dapat menandingi VeMMA dari segi keperolehan biologi, keberkesanan dan kemudahannya..”
  
Hakcipta Terpelihara @ zaknita7@gmail.com